Number of the records: 1  

Metodický postup pro hodnocení vlivu pastvy skotu na půdní vlastnosti, množství a jakost vody a biodiverzitu v krajině

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fučík, Petr, 1975- - Author
    První vydání - 97 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
    ISBN 978-80-87361-42-9
    Certifikovaná metodika
     pastevní chov  skot  posuzování vlivů na životní prostředí  vlastnosti půdy  kvalita vody  biodiverzita
     certifikované metodiky
    Call numberC 362.551
    Umístění 636.2/.4 - Chov skotu, ovcí, koz, prasat
    Metodický postup pro hodnocení vlivu pastvy skotu na půdní vlastnosti, množství a jakost vody a biodiverzitu v krajině
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 362.551   

    Title statementMetodický postup pro hodnocení vlivu pastvy skotu na půdní vlastnosti, množství a jakost vody a biodiverzitu v krajině / Petr Fučík a kolektiv
    Main entry-name Fučík, Petr, 1975- (Author)
    Edition statementPrvní vydání
    PublicationPraha : VÚMOP, v.v.i., 2015
    Phys.des.97 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
    ISBN978-80-87361-42-9
    National bibl. num.cnb002651158
    Ser.statement/add.entry Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy. Metodika
    Note150 výtisků
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Language noteAnglické resumé
    Subj. Headings pastevní chov * skot * posuzování vlivů na životní prostředí * vlastnosti půdy * kvalita vody * biodiverzita
    Form, Genre certifikované metodiky
    Conspect636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    UDC 636.084.22 , 636.2 , 502.175 , 631.41 , 502.175:502.51 , 574.1 , (083.744)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru636.2/.4 - Chov skotu, ovcí, koz, prasat
    Document kindBOOKS
    Metodický postup pro hodnocení vlivu pastvy skotu na půdní vlastnosti, množství a jakost vody a biodiverzitu v krajině
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.