Number of the records: 1  

Metodický postup pro hodnocení vlivu pastvy skotu na půdní vlastnosti, množství a jakost vody a biodiverzitu v krajině

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Fučík, Petr, 1975- - Author
    První vydání - 97 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
    ISBN 978-80-87361-42-9
    Certifikovaná metodika
     pastevní chov  skot  posuzování vlivů na životní prostředí  vlastnosti půdy  kvalita vody  biodiverzita
     certifikované metodiky
    Call numberC 362.551
    Umístění 636.2/.4 - Chov skotu, ovcí, koz, prasat
    Metodický postup pro hodnocení vlivu pastvy skotu na půdní vlastnosti, množství a jakost vody a biodiverzitu v krajině
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 362.551   

    Údaje o názvuMetodický postup pro hodnocení vlivu pastvy skotu na půdní vlastnosti, množství a jakost vody a biodiverzitu v krajině / Petr Fučík a kolektiv
    Záhlaví-jméno Fučík, Petr, 1975- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : VÚMOP, v.v.i., 2015
    Fyz.popis97 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy ; 25 cm
    ISBN978-80-87361-42-9
    Číslo nár. bibl.cnb002651158
    Edice/vedl.záhl. Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy. Metodika
    Poznámky150 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Předmět.hesla pastevní chov * skot * posuzování vlivů na životní prostředí * vlastnosti půdy * kvalita vody * biodiverzita
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt636 - Chov zvířat. Živočišná výroba
    MDT 636.084.22 , 636.2 , 502.175 , 631.41 , 502.175:502.51 , 574.1 , (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru636.2/.4 - Chov skotu, ovcí, koz, prasat
    Druh dok.KNIHY
    Metodický postup pro hodnocení vlivu pastvy skotu na půdní vlastnosti, množství a jakost vody a biodiverzitu v krajině
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.