Number of the records: 1  

Homo faber

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Válka, Miroslav, 1951- - Author
    1. vyd. - Brno : Masarykova univerzita, 2014 - 153 s. : il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-210-7112-4
     zemědělství  dějiny zemědělství  řemesla  dějiny řemesel  agrární historiografie
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 33.601
    Umístění 39 - Kulturní antropologie. Národopis. Zvyky. Lidové umění
    Homo faber
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníS 33.601   

    Title statementHomo faber : tradiční zemědělství a lidová výroba / Miroslav Válka
    Portion of titleTradiční zemědělství a lidová výroba
    Main entry-name Válka, Miroslav, 1951- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBrno : Masarykova univerzita, 2014
    Phys.des.153 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-210-7112-4
    National bibl. num.cnb002647121
    Note550 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Language noteČeský text
    Subj. Headings zemědělství - etnografické aspekty * dějiny zemědělství * řemesla - etnografické aspekty * dějiny řemesel * agrární historiografie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect39 - Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 39 , 631 , 63(091) , 67/68 , 67/68(091) , 930:63 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru39 - Kulturní antropologie. Národopis. Zvyky. Lidové umění
    Document kindBOOKS
    Homo faber
    Předkládaná studijní příručka koresponduje s dvěma stejnojmennými přednáškami, jejichž latinský název lze volně přeložit jako „Člověk pracující“ a jejichž posláním je seznámit studenty etnologie s problematikou tradičního zemědělství a lidové výroby, tedy se základními zdroji obživy lidových vrstev předindustriální společnosti. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.