Number of the records: 1
Die Malz- und Bierbereitung
book
Leyser, Emil - Author
10. Aufl. - Stuttgart : Verlag von Max Waag, 1900 - xii, 876 s., [5] l. obr. příl. : il.
sladovnictví slad pivovarnictví pivo
příručkyCall number C 361.794 Umístění Title statement Die Malz- und Bierbereitung : ein Handbuch zum Selbsuterricht für Praktiker sowie zum Gebrauche an Brauerschulen / unter Mitwirkung von G. Luff ... [et al.] ; bearbeitet von E. Leyser Main entry-name Leyser, Emil (Author) Edition statement 10. Aufl. Issue data Stuttgart : Verlag von Max Waag, 1900 Phys.des. xii, 876 s., [5] l. obr. příl. : il. Note Obsahuje rejstřík Subj. Headings sladovnictví * slad * pivovarnictví * pivo Form, Genre příručky Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 663.433 , 641.87:663.4 , 663.4 , 663.43 , (035) Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1