Number of the records: 1  

Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage

  1. book

    book


     Jacobsen, Eduard - Author
    2., umgearb. Aufl. - Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 - xx, 706 s. : il ; 25 cm
     potravinářská technologie  potravinářský průmysl  ovoce  konzervování ovoce
     příručky
    Call numberC 361.753
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 361.753   

    Title statementHandbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage / Von Eduard Jacobsen
    Main entry-name Jacobsen, Eduard (Author)
    Edition statement2., umgearb. Aufl.
    Issue dataBerlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919
    Phys.des.xx, 706 s. : il ; 25 cm
    NoteObsahuje rejstřík
    Language noteTištěno švabachem
    Subj. Headings potravinářská technologie * potravinářský průmysl * ovoce * konzervování ovoce
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 663/664 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , 634.1/.8.076 , (035)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.