Number of the records: 1  

Mikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre

  1. book

    book


     Lindner, Paul, 1861-1945 - Author
    Berlin : Verlag von Paul Parey, 1895 - 278 s., iv l. obr. příl. : il.
     mikroskopická technika  mikrobiologická kontrola  kvasný průmysl
     učebnice
    Call numberC 361.694
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 361.694   

    Title statementMikroskopische Betriebskontrolle in den Gärungsgewerben mit einer Einführung in die technische Biologie, Hefenreinkultur und Infektionslehre : für Studierende und Praktiker / bearbeitet von Paul Lindner
    Main entry-name Lindner, Paul, 1861-1945 (Author)
    Issue dataBerlin : Verlag von Paul Parey, 1895
    Phys.des.278 s., iv l. obr. příl. : il.
    NoteObsahuje rejstříky
    Subj. Headings mikroskopická technika * mikrobiologická kontrola * kvasný průmysl
    Form, Genre učebnice
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663 , 614.4 , 57.086.2/.3 , (075)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.