Number of the records: 1
Výroba surového a bílého cukru
book
Dolinek, Alois - Author
1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství Technické literatury, 1968 - 231, [1] s. : il., tab. ; 8°
Knižnice potravináře Řada potravinářské literaturyCall number C 63.974/2 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Výroba surového a bílého cukru : určeno [též] žákům prům. školy potrav. technologie v Praze, učňovských škol a záv. škol práce. 2. [díl], Rafinérské cukroviny / Alois Dolinek Část názvu Rafinérské cukroviny Záhlaví-jméno Dolinek, Alois (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : SNTL - Nakladatelství Technické literatury, 1968 (Mír 1) Fyz.popis 231, [1] s. : il., tab. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000423160 Edice Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury Poznámky Obálka Ignác Janík. 1400 výt. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii MDT 664.12(022) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Technické minimum, určené především dělníkům v cukrovarnickém průmyslu, poskytuje kromě vysvětlení základních pojmů a úvodu do teorie přehled a popis výrobních postupů vaření bílých a žlutých cukrovin včetně technologického hodnocení výroby bílého cukru. Seznamuje i s požadavky na správné umístění varny v rafinérii cukru a s technickým a strojovým zařízením.Loading…
Number of the records: 1