Number of the records: 1  

Celiakie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Frič, Přemysl, 1929-2024 - Author
    Vyd. 1. - Čestlice : Medica Publishing, c2008 - 186 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-85936-62-9
    Dieta ;
      Mengerová, Olga - Author
     celiakie  bezlepková dieta  dietní jídla  dietoterapie
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 360.756
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Celiakie
    BranchPlaceInfoSignature
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 360.756 SV   

    Title statementCeliakie : bezlepková dieta a rady lékaře / Přemysl Frič, Olga Mengerová
    Portion of titleBezlepková dieta a rady lékaře
    Main entry-name Frič, Přemysl, 1929-2024 (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataČestlice : Medica Publishing, c2008
    Phys.des.186 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-85936-62-9
    National bibl. num.cnb001860138
    Edition Dieta (Medica Publishing)
    NoteNa obálce uvedeno: nové vydání. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Mengerová, Olga (Author)
    Subj. Headings celiakie * bezlepková dieta * dietní jídla * dietoterapie
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616.341-002-008.6 , 641.563 , 615.874.2 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201001/contents/nkc20091860138_1.pdf
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Document kindBOOKS
    Celiakie
    Kniha nabízí pacientům s celiakií, u dětí pak jejich rodičům, nejaktuálnější informace o nemoci, její diagnostice a léčení. Nové pojetí bezlepkových receptů s důrazem na domácí přípravu bezlepkového chleba a pečiva bude spolu s jídelníčkem a rozsáhlými tabulkami vhodných potravin dobrým pomocníkem pro celiaky a jejich rodiny. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.