Number of the records: 1  

La cuisine Tchèque

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Stupka, Petr, 1956- - Author
    1. éd. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapky ; 22 cm
    ISBN 978-80-7339-121-8 (brož.)
      Eliášek, Jan, - Author
     gastronomie  zvyky a obyčeje  česká jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 360.657
    Umístění
    La cuisine Tchèque
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 360.657 P   

    Title statementLa cuisine Tchèque : traditions, plats favoris, recettes / [textes: Petr Stupka, Jan Eliášek ; traduction: Anna Kubista]
    Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author)
    Edition statement1. éd.
    Issue dataČeský Krumlov : MCU, 2014
    Phys.des.76 s. : barev. il., mapky ; 22 cm
    ISBN978-80-7339-121-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb002647653
    NoteNázev z obálky. Přeloženo z češtiny
    Another responsib. Eliášek, Jan, 1971- (Author)
    Subj. Headings gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla
    Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (437.3) , 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (036) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagefrancouzština
    Document kindBOOKS
    La cuisine Tchèque
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.