Number of the records: 1
Czech cuisine
Stupka, Petr, 1956- - Author
1st edition - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-119-5
Eliášek, Jan, - Author
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptyCall number C 360.656 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Czech cuisine : tradition, favorite foods, recipes / [texts Petr Stupka, Jan Eliášek ; translation Bryce Belcher] Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author) Edition statement 1st edition Issue data Český Krumlov : MCU, 2014 Phys.des. 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-119-5 National bibl. num. cnb002647651 Note Přeloženo z češtiny. Název z obálky Original Česká kuchyně Another responsib. Eliášek, Jan, 1971- (Author)
Subj. Headings gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , 641.568(437.1/.3) , 39 , (437.3) , 641/642 , (083.12) , (036) Country Česko Language angličtina Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1