Number of the records: 1  

Domácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hadašová, Klára - Author
    Vyd. 1. - Průhonice : Analfabet, 2014 - 255 s. : il. ; 23 cm
    ISBN 978-80-905790-0-2
     mlékařství  zpracování mléka  výroba mléčných výrobků
     příručky
    Call numberC 366.209
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Domácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 02.09.2024)C 366.209   

    Title statementDomácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům / Klára Hadašová
    Portion of titleJak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům
    Varying form of titleObálkový a hřbetní název: Domácí mlékař
    Main entry-name Hadašová, Klára (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPrůhonice : Analfabet, 2014
    Phys.des.255 s. : il. ; 23 cm
    ISBN978-80-905790-0-2
    National bibl. num.cnb002611408
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Subj. Headings mlékařství * zpracování mléka * výroba mléčných výrobků
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.1/.3 , 637.13 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Domácí mlékař, aneb, Jak přijít vlastním přičiněním k mléčným produktům
    Kniha provede každého výrobou velkého množství mléčných produktů. Najdeme v ní recepty na mléčné výrobky, které běžně konzumujeme – tvaroh, jogurt, kysaná mléka, máslo, ale i na složitější výrobky. Na své si přijdou nejen zapálení nadšenci, kteří věnují mlékaření mnoho času, ale také ti, kdo si nechtějí pořídit žádné dojné zvíře, mléko si kupují a přesto by si rádi vyrobili doma tvaroh, jogurt, máslo a celou řadu jednoduchých sýrů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.