Number of the records: 1  

Kuchařka z ostrova Sardinie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Konečná, Karolina, 1975- - Author
    Vyd. 1. - Praha : David Konečný, 2014 - 317 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN 978-80-260-7006-1 (váz.)
      Bartoš, Marek, - Photographer   Krist, Tomáš - Photographer
     italská jídla
     Sardinie (Itálie)
     kuchařské recepty
    Call numberB 54.485
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Kuchařka z ostrova Sardinie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.485   

    Title statementKuchařka z ostrova Sardinie / Karolina Konečná ; fotografie Marek Bartoš, Tomáš Krist
    Main entry-name Konečná, Karolina, 1975- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : David Konečný, 2014
    Phys.des.317 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN978-80-260-7006-1 (váz.)
    National bibl. num.cnb002626790
    NoteObsahuje rejstříky
    Another responsib. Bartoš, Marek, 1981- (Photographer)
    Krist, Tomáš (Photographer)
    Subj. Headings italská jídla * Sardinie (Itálie)
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(450) , (450) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Kuchařka z ostrova Sardinie
    Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jednoduché, prosté, z běžně dostupných surovin a vždycky strašně dobré. Autorka knihy, Karolina Konečná, novinářka, která miluje cestování a zbožňuje vaření, je sbírala přímo na Sardinii - od místních hospodyň, majitelů a majitelek restaurací, farem, od rybářů i myslivců. Každý ze 103 receptů doprovází celostránková fotografie, některé doplňují i fotografie postupu. No a rovnou na ostrov, tam vás přenese spousta fotografií z autorčiných cest na Sardinii. Kniha je rozdělená do devíti kapitol, takže poznáte všechny sardské delikatesy, od ryb, přes maso, zeleninu, polévky, chleba až po zvěřinu, těstoviny či místní sladkosti. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.