Number of the records: 1  

Technologie přípravy pokrmů 5

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    2. vyd. - Praha : Fortuna, 2008 - 135 s., [16] s. barev. obr. příl. ; il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-7373-026-0 (brož.)
      Sedláčková, Hana, - Author
     studená jídla  předkrmy  dietní jídla  národní jídla  gastronomie
     kuchařské recepty  učebnice středních škol  učebnice učňovských škol
    Call numberB 54.417
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Technologie přípravy pokrmů 5
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.417   

    Title statementTechnologie přípravy pokrmů 5. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková ... [et al.]
    Edition statement2. vyd.
    Issue dataPraha : Fortuna, 2008
    Phys.des.135 s., [16] s. barev. obr. příl. ; il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7373-026-0 (brož.)
    National bibl. num.cnb001852358
    NoteObálkový podnázev: pokrmy studené kuchyně, teplé předkrmy, zásady dietního stravování, strava jiných národů, gastronomická pravidla
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
    Subj. Headings studená jídla * předkrmy * dietní jídla * národní jídla * gastronomie
    Form, Genre kuchařské recepty * učebnice středních škol * učebnice učňovských škol
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 641.84 , 641.822 , 641.561 , 641/642 , 641.568 , (083.12) , (075.3)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Technologie přípravy pokrmů 5
    Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Publikace: Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání - Hana Sedláčková. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.