Number of the records: 1  

Nachweis und Bestimmung von Konservierungsstoffen in Lebensmitteln

  1. book

    book


     Diemair, Willibald, 1899-1991 - Author
    Stuttgart : Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft, 1967 - 255 s.
      Postel, W. - Author
     potraviny  kontrola potravin  konzervované potraviny  konzervační látky  analýza potravin
     příručky
    Call numberC 66.569
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.569   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuNachweis und Bestimmung von Konservierungsstoffen in Lebensmitteln / W. Diemair, W. Postel
    Záhlaví-jméno Diemair, Willibald, 1899-1991 (Autor)
    Vyd.údajeStuttgart : Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft, 1967
    Fyz.popis255 s.
    Dal.odpovědnost Postel, W. (Autor)
    Předmět.hesla potraviny * kontrola potravin * konzervované potraviny * konzervační látky * analýza potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 543.6:663/664 , 54-4 , 664.8/.9.022.7 , 351.773 , 613.26/.29 , 663/664 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.