Number of the records: 1  

Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky


  1.  Teplý, Miloš, 1912-1983 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968 - 185 s., fot., tb.
     mléčné výrobky  kysané mléčné výrobky
     příručky
    Call numberC 66.301
    Umístění
    Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.301   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementKefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky / Miloš Teplý
    Main entry-name Teplý, Miloš, 1912-1983 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1968
    Phys.des.185 s., fot., tb.
    National bibl. num.cnb000424072
    Subj. Headings mléčné výrobky * kysané mléčné výrobky
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.146 , 637.1/.3 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kefír, jogurt, acidofilní a jiné kyšky
    Publikace se zabývá komplexně výrobní a spotřebitelskou problematikou zakysaných a zkvašených mléčných výrobků. Úvodem seznamuje s jejich výživnými, dietetickými a léčivými účinky a s mikrobiologickými změnami v mléce přikvašení. Pojednává o průmyslové výrobě kysaných nápojů, jejich výrobě v závodech společného stravování, dietních kuchyních a také v domácnosti a přináší řadu receptů pro jejich využití při přípravě jídel a nápojů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.