Number of the records: 1  

L'APPARENCE TROMPEUSE

  1. L'APPARENCE TROMPEUSE

    book


     Guyot de Merville, Michel, 1676-1755 - Author
    VIENNE EN AUTRICHE : Chez JEAN PIERRE VAN GHELEN, Imprimeur de la Cour de sa Majesté Imperiale & Royale, 1753 - 78, [2 vacat] s. ; 8°
      Ghelen, Johann Peter van, - Printer
    Call numberSC 1450
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1450   

    Title statementL'APPARENCE TROMPEUSE : COMEDIE EN UN ACTE / PAR MONSIEUR DE MERVEILLE
    Main entry-name Guyot de Merville, Michel, 1676-1755 (Author)
    Issue dataVIENNE EN AUTRICHE : Chez JEAN PIERRE VAN GHELEN, Imprimeur de la Cour de sa Majesté Imperiale & Royale, 1753
    Phys.des.78, [2 vacat] s. ; 8°
    Provenience České státní gymnasium Jirsíkovo (České Budějovice, Česko)
    NoteAutor podle KVK Karlsruher Virtueller Katalog. Rok vydání římskými číslicemi. Na titulní straně viněta, rok vydání oddělen od impresa dvojlinkou. Vlys, linky z ozdůbek, ozdůbky, vinětka, neživá záhlaví, signatury, kustody
    Ownership hist.Na titulní straně razítko se jménem "J.F.Wacek" a razítko s textem "České státní gymnasium Jirsíkovo. Knihovna profesorská. Čís. inv. 1349 čís. kat. Arch223/3" (číslo a sign. dopsány rukou)
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: M[škrtnuto]g30.3. (inkoustem na titulní strtaně); 1349 Arch223/3 (inkoustem v razítku Jirsíkova gymnázia na titulní straně); 223/3 (inkoustem na štítku na přední straně obálky); SC 1318
    Binding inf.Vazba brožovaná, obálka z červeno bílého škrobového papíru. Na přední straně obálky inkoustem "N. 1 Theatre III"; tamtéž štítek se signaturou 223/3; fragmenty několika dalších štítků. Hřbet potrhán, odřeno, okraje obálky poškozeny
    Another responsib. Ghelen, Johann Peter van, 1673-1754 (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryRakousko
    Languagefrancouzština
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.