Number of the records: 1  

Tvorba jako způsob poznávání

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Slavík, Jan, 1953- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Karolinum, 2013 - 538 s. : il., faksim. ; 24 cm
    ISBN 978-80-246-2335-1 (brož.)
      Chrz, Vladimír, - Author   Štech, Stanislav, - Author
     kreativita  kreativita  tvůrčí práce  tvůrčí myšlení  poznávání  didaktika
     kolektivní monografie
    Call numberC 358.474
    Umístění 159.95 - Myšlení. Tvořivost. Paměť. Pozornost
    Tvorba jako způsob poznávání
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.474   

    Title statementTvorba jako způsob poznávání / Jan Slavík, Vladimír Chrz, Stanislav Štech et al.
    Main entry-name Slavík, Jan, 1953- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Karolinum, 2013
    Phys.des.538 s. : il., faksim. ; 24 cm
    ISBN978-80-246-2335-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb002540835
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    Language noteAnglické resumé
    Another responsib. Chrz, Vladimír, 1960- (Author)
    Štech, Stanislav, 1954- (Author)
    Another responsib. Univerzita Karlova (Publisher)
    Subj. Headings kreativita - teorie * kreativita - pedagogické aspekty * tvůrčí práce * tvůrčí myšlení * poznávání * didaktika
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect159.95 - Vyšší duševní procesy
    UDC 159.954 , 37 , 331.102.312 , 159.954/.955 , 159.95 , 37.02 , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru159.95 - Myšlení. Tvořivost. Paměť. Pozornost
    Document kindBOOKS
    Tvorba jako způsob poznávání
    Tvorba anebo tvořivost, založená na myšlence osvobození a rozvíjení lidské přirozenosti, patřila k velkým tématům modernistické psychologie i pedagogiky a zájem o ni setrvává i v dnešním školském diskurzu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.