Number of the records: 1  

Jídlem proti bolesti

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Barnard, Neal D., 1953- - Author
    Olomouc : ANAG, 2014 - 375 s. ; 23 cm
    ISBN 978-80-7263-888-8 (brož.)
      Raymond, Jennifer, - Author
     bolest  životospráva  racionální výživa  dietetika  dietoterapie
     kuchařské recepty  příručky
    Call numberC 358.275
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Jídlem proti bolesti
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.275   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 11.09.2024)C 358.275 a   

    Title statementJídlem proti bolesti : nové revoluční strategie pro maximální úlevu od bolesti : jídelníčky a recepty podle Jennifer Raymond / Neal Barnard ; [z anglického originálu ... přeložila Petra Poislová]
    Main entry-name Barnard, Neal D., 1953- (Author)
    Issue dataOlomouc : ANAG, 2014
    Phys.des.375 s. ; 23 cm
    ISBN978-80-7263-888-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb002608019
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginalFoods that fight pain
    Another responsib. Raymond, Jennifer, 1951- (Author)
    Subj. Headings bolest * životospráva * racionální výživa * dietetika * dietoterapie
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 615.874.2 , 613.2.03 , 613.2 , 613 , 616.8-009.7 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Jídlem proti bolesti
    Věděli jste, že zázvor může být účinnou prevencí migrény a že ji káva často může vyléčit? Věděli jste, že rýže může sklidnit zažívání, cukr může způsobit citlivost na bolest a že pupalka dvouletá může zmírnit příznaky artritidy? Vhodně zvolená strava může tělu i pomáhat. Doktor Neal Barnard ukazuje, jak lze zmírnit běžná onemocnění a léčit chronickou bolest pomocí běžných potravin, tradičních doplňků a bylinek. Autor odhaluje potraviny, které způsobují bolest, a radí, jak se jim vyhnout. Pomáhá při výběru jídel nezpůsobujících bolest, která jsou výživná, ale nenarušují přirozenou rovnováhu těla, a jídel, která tlumí bolest tím, že zlepšují krevní oběh, zmírňují záněty a mají příznivý účinek na harmonizaci hormonů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.