Number of the records: 1  

Amaranth

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kohout, Pavel, 1962- - Author
    1. vyd. - Čestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2000 - 61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-85936-34-8 (brož.) :
    Sešity zdravé výživy ;
      Pavlíčková, Jaroslava - Author
     jídla  laskavec
     kuchařské recepty
    Call numberC 357.856
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 357.856   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 357.856 a   

    Title statementAmaranth : vaříme a pečeme z pokladu starých Inků / Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková
    Portion of titleVaříme a pečeme z pokladu starých Inků
    Main entry-name Kohout, Pavel, 1962- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČestlice : Pavla Momčilová - Medica Publishing, c2000
    Phys.des.61 s., [4] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN80-85936-34-8 (brož.) : Kč 74,00
    National bibl. num.cnb000884949
    Edition Sešity zdravé výživy ; 26
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Pavlíčková, Jaroslava (Author)
    Subj. Headings jídla * laskavec
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 633.19 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.