Number of the records: 1  

Francouzské hodokvasy

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mayle, Peter, 1939-2018 - Author
    Vyd. 2. - Praha : Argo, 2014 - 190 s. ; 20 cm
    ISBN 978-80-257-1076-0 (brož.)
     zvyky a obyčeje  gastronomie
     črty
    Call numberC 357.442
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Francouzské hodokvasy
    BranchPlaceInfoSignature
    Rožnov k vypůjčeníC 357.442 R   

    Title statementFrancouzské hodokvasy / Peter Mayle ; [přeložil Jiří Sedláček]
    Main entry-name Mayle, Peter, 1939-2018 (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataPraha : Argo, 2014
    Phys.des.190 s. ; 20 cm
    ISBN978-80-257-1076-0 (brož.)
    National bibl. num.cnb002587452
    NotePřeloženo z angličtiny
    OriginalFrench lessons
    Subj. Headings zvyky a obyčeje - Francie * gastronomie - Francie
    Form, Genre črty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (44) , 39 , 641/642 , (0:82-4)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Francouzské hodokvasy
    Peter Mayle, vyzbrojen vidličkou, nožem a vývrtkou, nás zavede do všech koutů Francie a podělí se s námi o potěšení, které může francouzský stůl nabídnout. Navštívíme s ním maličké restaurace i divy zmiňované v Michelinově průvodci. Prožijeme Foire aux Escargots v Martigny-les-Bains, což je celý víkend zasvěcený skromným, leč obdivovaným hlemýžďům. Staneme se diváky závodu Marathon du Médoc, při němž účastníci běží napříč velkými vinicemi v Bordeaux a osvěžují se na trase skvělým červeným vínem. Poznáme pamětihodnou provensálskou rybí polévku bouillabaisse v restauraci na jedné z pláží Côte d’Azur. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.