Number of the records: 1  

Dieta jinak

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mosley, Michael, 1957- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Dobrovský, 2013 - 253 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7306-541-6 (váz.)
      Spencer, Mimi, - Author
     redukce tělesné hmotnosti  dietoterapie  půst  racionální výživa
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 355.886
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Dieta jinak
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 355.886   

    Údaje o názvuDieta jinak : jídlo, půst a dlouhověkost / Michael Mosley, Mimi Spencerová ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Jícha]
    Část názvuJídlo, půst a dlouhověkost
    Záhlaví-jméno Mosley, Michael, 1957- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Dobrovský, 2013
    Fyz.popis253 s., [8] s. obr. příl. : barev. il. ; 22 cm
    ISBN978-80-7306-541-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002467994
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginálFast diet
    Dal.odpovědnost Spencer, Mimi, 1967- (Autor)
    Předmět.hesla redukce tělesné hmotnosti * dietoterapie * půst * racionální výživa
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 615.874.24 , 613.2.03 , 613.24 , 613.2 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Dieta jinak
    Autor - londýnský lékař - vysvětluje vědecké základy střídavého půstu a diety 5:2, kterou veřejnosti představil v létě 2012. Pět dnů v týdnu zůstává obvyklá strava, v postním dnu se ženám povoluje 500 kaloriií a mužům 600 kalorií. Režim je pohodlný, dobře se snáší, lze jej dodržovat po dlouhou dobu. Zaručuje zhubnutí a trvalé udržení váhy. Autorka - novinářka a spisovatelka - nabízí praktické pokyny, jak dodržovat každodenní zásady této diety. Jídelníčky, kalorické hodnoty potravin. Zdroj anotace: NKP
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.