Number of the records: 1  

Klenoty klasické evropské kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Prakul Production, 2013 - 263 s. : barev. il., portréty ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-06-4 (váz.)
     jídla  evropská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 53.640
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Klenoty klasické evropské kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.640   

    Title statementKlenoty klasické evropské kuchyně / Roman Vaněk
    Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Prakul Production, 2013
    Phys.des.263 s. : barev. il., portréty ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-06-4 (váz.)
    National bibl. num.cnb002510780
    NoteRedakce Roman Vaněk, Jana Vaňková, Dita Klepková, Zdeněk Ertl
    Subj. Headings jídla * evropská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55 , 641.568(4) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Klenoty klasické evropské kuchyně
    Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří. Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff. Bezmála 200 receptů, 10 kapitol a téměř 650 barevných fotografií. Ke knize zároveň vychází 90 doplňujících postupových videí v HD kvalitě na samostatných webových stránkách zdarma pro každého. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.