Number of the records: 1  

Sýry

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Teubner, Christian - Author
    Bratislava : Perfekt, 1998 - 255 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 80-8046-101-5 (váz.) :
      Ehlert, Friedrich W. - Author   Mair-Waldburg, Heinrich - Author   Marková, Marie - Translator   Vachulová, Klára - Translator
     sýrová jídla  sýry
     encyklopedie  kuchařské recepty
    Call numberB 53.529
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Sýry
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 53.529   
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 53.529 SV   

    Title statementSýry : velká encyklopedie : kniha pro dokonalý požitek ze sýra s velkým barevným obrazovým lexikonem / námět a koncepce Christian Teubner, lexikon sýrů Heinrich Mair-Waldburg, kuchyňská praxe, recepty Friedrich-Wilhelm Ehlert ; [z německého originálu ... přeložily Marie Marková a Klára Vachulová]
    Main entry-name Teubner, Christian (Author)
    Issue dataBratislava : Perfekt, 1998
    Phys.des.255 s. : il. ; 30 cm
    ISBN80-8046-101-5 (váz.) : Kč 799,00
    NoteObsahuje rejstříky
    OriginalGrosse Buch vom Käse
    Another responsib. Ehlert, Friedrich W. (Author)
    Mair-Waldburg, Heinrich (Author)
    Marková, Marie (Translator)
    Vachulová, Klára (Translator)
    Subj. Headings sýrová jídla * sýry
    Form, Genre encyklopedie * kuchařské recepty
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 641.55:637.3 , 637.3 , (083.12) , (031)
    CountrySlovensko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Sýry
    Kniha pro dokonalý požitek ze sýra s velkým barevným obrazovým lexikonem. Velká encyklopedie sýrů, jejich původů, receptur, návodů na úpravu i servírování, skvělé pro labužníky a milovníky sýrů, klasifikace, země původu, zpracování apod. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.