Number of the records: 1  

Bezlepková a bezmléčná dieta

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kovářů, Dagmar - Author
    1. vyd. - Brno : CPress, 2013 - 119 s. ; 21 cm
    ISBN 978-80-264-0185-8 (brož.)
      Knápková, Jitka - Author
     celiakie  bezlepková dieta  bezmléčná dieta  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 352.919
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Bezlepková a bezmléčná dieta
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 352.919   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 352.919 SV   

    Title statementBezlepková a bezmléčná dieta / Dagmar Kovářů, Jitka Knápková
    Main entry-name Kovářů, Dagmar (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBrno : CPress, 2013
    Phys.des.119 s. ; 21 cm
    ISBN978-80-264-0185-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb002479734
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Another responsib. Knápková, Jitka (Author)
    Subj. Headings celiakie * bezlepková dieta * bezmléčná dieta * dietní jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 616.341-002-008.6 , 641.563 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Bezlepková a bezmléčná dieta
    Jak žít s celiakií, nesnášenlivostí lepku, mléka či jiných potravin? Jak poznat první příznaky? Jaké vyšetřovací metody se používají a jak probíhají? Které potraviny jsou dovoleny, které zakázány a které jsou naopak velmi vhodné? Může mít žena trpící celiakií děti? Budu se moci stravovat mimo domov? Je možné, aby celiakie propukla až v dospělosti? Jaká úprava potravin je v případě bezlepkové diety nejvhodnější? Existuje rozdíl mezi potravinovou alergií a celiakií? Podle čeho poznám bezlepkové nebo bezmléčné potraviny v cizině? Kromě odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek zde naleznete velké množství praktických receptů pro kompletně bezlepkové stravování – pomazánky, polévky, hlavní jídla, přílohy, moučníky, sladká jídla, pečivo, chléb. PhDr. Dagmar Kovářů se nutričnímu poradenství věnuje od roku 1988. V současné době vyučuje obor diplomovaný nutriční terapeut a nutriční asistent. Mgr. Jitka Knápková již od roku 1993 pracuje v oboru dietní sestra, v současnosti působí jako učitelka odborných předmětů. Obě autorky působí na Střední zdravotnické škole a Vyšší odborné škole zdravotnické v Ostravě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.