Number of the records: 1  

Stévie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Simonsohn, Barbara, 1954- - Author
    Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2013 - 238 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-249-2127-3 (brož.) :
     stévie sladká  sladidla  sladká jídla  jídla bez cukru
     příručky
    Call numberC 352.827
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Stévie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 352.827   

    Title statementStévie : přírodní alternativa cukru a sladidel : hříšně sladká, ale zdravá / Barbara Simonsohnová ; [z německého originálu ... přeložila Milada Burianová]
    Main entry-name Simonsohn, Barbara, 1954- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Ikar, 2013
    Phys.des.238 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-2127-3 (brož.) : 299.00 Kč
    National bibl. num.cnb002444846
    NotePoznámky
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginalStevia
    Subj. Headings stévie sladká * sladidla * sladká jídla * jídla bez cukru
    Form, Genre příručky
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 641.56:664.1-021.146.4 , (035) , 641.883 , 633.6 , 582.998.1 , 641.85 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Stévie
    Lidské tělo potřebuje cukr, mozek nemůže bez glukózy pracovat. Tělo však nepotřebuje rafinovaný bílý cukr, ale komplexní sacharidy s dlouhou dobou vstřebávání spolu s minerálními látkami, které jsou pro metabolismus sacharidů potřebné. Cukr odebírá tělu důležité vitaminy skupiny B, neobsahuje rovněž žádné vitální látky. Zdravější jsou přírodní sladidla: obsahují minerály a vitaminy, mají méně kalorií. Stévie je paraguayská sladká bylina neobsahující kalorie a působící antibakteriálně. Autorka dokazuje její účinnost a pozitivní dopady na lidské zdraví. Uvádí řadu receptů pro praktické využití v domácnosti. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.