Number of the records: 1  

Fruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Hinunter gefallen

  1. Fruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Hinunter gefallen

    book


     Venedien, Heinrich, 1668-1735 - Author
    [Stadtamhof] : Verlegt durch Johann Gastel, Buchhändler zu Stadt am Hof nächst Regenspurg, 1744 - [8], 315, [7] s. ; 4° [2°]
      Gastl, Johann, - Publisher   Neubauer, Heinrich Georg, - Printer
    Call numberZK 113/1
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněZK 113/1   

    Title statementFruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Hinunter gefallen : Das ist: Geist- und Lehr-reiche Predigen Für alle Sonn- und Feyer-Täg des Jahrs, Abgetheilet In Vier Jahrgängen. Ersten Jahrgangs Dominical / Erstlich Mit grossem Nutzen und vielfältiger Frucht des zuhörenden Volcks von der Cantzel vorgetragen, Nunmehro aber Allen Predigern und Seel-Sorgern zu Dienst und Liebe dem Druck übergeben Von P. HENRICO VENEDIEN Der Gesellschafft JESU Priestern und Thumb-Predigern
    Portion of titleGeist- und Lehr-reiche Predigen für alle Sonn- und Feyer-Täg des Jahrs
    Main entry-name Venedien, Heinrich, 1668-1735 (Author)
    Issue data[Stadtamhof] : Verlegt durch Johann Gastel, Buchhändler zu Stadt am Hof nächst Regenspurg, 1744 (Regenspurg : gedruckt bey Heinerich Georg Neubauer)
    Phys.des.[8], 315, [7] s. ; 4° [2°]
    Provenience Lebitsch, Dominik, zemř. 1781
    Note"Cum Gratia & Privilegio Sacrae Caesareae Majestatis speciali, ac permissu Superiorum". Titulní strana tištěna černě a červeně, impresum pod dvojlinkou, tiskař od nakladatele oddělen linkou. Na )(2r rytina s císřským orlem v záhlaví, vlysy a linky z ozdůbek, na s. 1 rytý vlys, viněty, ozdůbky v záhlaví a na konci textu, živá záhlaví, signatury, stránkové kustody. Sazba převážně ve dvou sloupcích
    Ownership hist.Na titulní straně rkp.: "P. Dominici Lebitsch S. Coronae Prof.", tamtéž iniciály "W:T:"
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: N: 10 (rukou na rubu přední předsádky)
    Binding inf.Vazba polokožená - lepenkové desky potažené hnědým papírem s drobnými černými skvrnami, hřbet potažen hnědou kůží, šití na 5 pravých vazů a zdoben zlaceným slepotiskem. Sivomodrá celoplošná ořízka. Na hřbetu štítek s vytlačeným a zlaceným titulem "R:P: VENEDIEN. DOM: ET. FES" a podobný štítek s čísly dílů. Hlava hřbetu značně poškozena, odřeno, mírně poškozeno červotočem, rohy poškozeny, spodní okousány od myší
    Language noteText německý, latinská předmluva, obsah a četné citace v textu kázání
    Another responsib. Gastl, Johann, činný 1730-1754 (Publisher)
    Neubauer, Heinrich Georg, asi 1712-1778 (Printer)
    Obsahuje přívazek Venedien, Heinrich. Fruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Hinunter gefallen. Zweyter Theil
    obsahuje přívazek Venedien, Heinrich. Fruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Zum zweytenmal herunter gefallen. Zweyten Jahrgangs Dominicale
    Obsahuje přívazek Venedien, Heinrich. Fruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Hinunter gefallen. Zweyten Jahrgangs Festivale
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindRare books
    References (3) - Rare books
    Supplementstaré tisky
    Obsahuje přívazek Venedien, Heinrich Fruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Hinunter gefallen. Zweyter Theil
    obsahuje přívazek Venedien, Heinrich Fruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Zum zweytenmal herunter gefallen. Zweyten Jahrgangs Dominicale
    Obsahuje přívazek Venedien, Heinrich Fruchtbarer Himmels-Thau Zu Erquickung der Hertzen, In den guldenen Morgen-Stunden Hinunter gefallen. Zweyten Jahrgangs Festivale
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.