Number of the records: 1  

Konserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie

  1. book

    book


     Nehring, Peter - Author
    15. Aufl. - Braunschweig : Günter Hempel, 1969 - 884 s. : il.
      Krause, Hans - Author
     konzervárenský průmysl  konzervování ovoce  konzervování zeleniny
     příručky
    Call numberC 82.206/1
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 82.206/1   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementKonserventechnisches Handbuch der Obst- und Gemüseverwertungsindustrie / Peter Nehring, Hans Krause
    Main entry-name Nehring, Peter (Author)
    Edition statement15. Aufl.
    Issue dataBraunschweig : Günter Hempel, 1969
    Phys.des.884 s. : il.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Krause, Hans (Author)
    Subj. Headings konzervárenský průmysl * konzervování ovoce * konzervování zeleniny
    Form, Genre příručky
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 664.83/.84 , 664.85 , 664.8/.9 , (035)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.