Number of the records: 1  

Amarant - zdroj výživy v 21. století

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Zadák, Zdeněk, 1937- - Author
    1. vyd. - Praha : Forsapi, 2011 - 100 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN 978-80-87250-15-0 (brož.)
    Manuál dietologie ;
      Matušová, Kristina - Author
     laskavec  pěstování polních rostlin  nutriční hodnota potravin
     kolektivní monografie
    Call numberC 349.619
    Umístění 632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Amarant - zdroj výživy v 21. století
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 349.619   

    Title statementAmarant - zdroj výživy v 21. století / Zdeněk Zadák, Kristina Matušová a kol.
    Main entry-name Zadák, Zdeněk, 1937- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Forsapi, 2011
    Phys.des.100 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-87250-15-0 (brož.)
    National bibl. num.cnb002268389
    Edition Manuál dietologie ; 3
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie
    Another responsib. Matušová, Kristina (Author)
    Subj. Headings laskavec * pěstování polních rostlin * nutriční hodnota potravin
    Form, Genre kolektivní monografie
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC 633.19 , 582.661.21 , 633 , 641.1 , (048.8:082)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru632/633 - Rostlinná výroba. Nemoci a škůdci rostlin. Léčivé rostliny
    Document kindBOOKS
    Amarant - zdroj výživy v 21. století
    Kniha čtenáře provádí zajímavou historií amarantu a jeho rozšířením do celého světa a také podává informace o jeho průmyslovém využití pro biomedicínské aplikace. Tato publikace je prvním titulem v českém jazyce, který vypovídá o rostlině amarant nejen ve smyslu jejího využití ve výživě, ale popisuje také další typy průmyslu, ve kterých má amarant své použití, zabývá se jeho aplikacemi v biomedicíně a přináší informace o pěstování amarantu v ČR Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.