Number of the records: 1
Jablko v kuchyni
Hájek, Bedřich - Author
2., dopl. vyd. - Brno : SVAN ; Praha : Agentura V.P.K., 1997 - 111 s., [16] s. barev. il. ; 21 cm
ISBN 80-85956-11-X (SVAN : brož.), ISBN 80-86081-08-7 (Agentura V.P.K : brož.) :
Dobré rady pro domácnost ;
Bárta, Luboš, - Photographer
jablka jídla
kuchařské receptyCall number C 348.222 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Jablko v kuchyni / Bedřich Hájek ; [fotografie Luboš Bárta] Main entry-name Hájek, Bedřich (Author) Edition statement 2., dopl. vyd. Issue data Brno : SVAN ; Praha : Agentura V.P.K., 1997 Phys.des. 111 s., [16] s. barev. il. ; 21 cm ISBN 80-85956-11-X (SVAN : brož.) 80-86081-08-7 (Agentura V.P.K : brož.) : Kč 65,00 National bibl. num. cnb000276455 Edition Dobré rady pro domácnost ; 2 Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Bárta, Luboš, 1957- (Photographer)
Subj. Headings jablka * jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 634.11.076 , 641.55 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Tematická kuchařka představuje univerzální, originální a inspirativní uplatnění jablek v každodenním jídelníčku. Obsah: Polévky, Předkrmy a pomazánky, Teplá jídla, Masa s jablky, Saláty, Moučníky a dezerty, Konzervování, Nápoje. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1