Number of the records: 1  

Dělená strava

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mandžuková, Jarmila, 1959- - Author
    Vyd. 2. - Praha : Vyšehrad, 2012 - 104 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7429-280-4 (brož.)
     dělená strava
     kuchařské recepty
    Call numberC 347.858
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Dělená strava
    BranchPlaceInfoSignature
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 347.858 a   

    Title statementDělená strava : nejíst méně, ale jinak : 161 receptů / Jarmila Mandžuková
    Main entry-name Mandžuková, Jarmila, 1959- (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataPraha : Vyšehrad, 2012
    Phys.des.104 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7429-280-4 (brož.)
    National bibl. num.cnb002366802
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings dělená strava
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.561 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Dělená strava
    Dělená strava je zcela netradiční způsob stravování, podle kterého můžeme potraviny, zcela jinak kombinovat. Tato knížka poskytuje jednoduchý návod, jak tento stravovací systém aplikovat. Nevyžaduje žádné speciální znalosti a při přípravě pokrmů využívá běžně dostupné potraviny. Dělená strava je také cestou ke štíhlé linii, k získání životní energie a shoduje se i s pravidly zdravé výživy, neboť jídelníček obohacuje o množství čerstvé zeleniny, ovoce a salátů. Kromě užitečných rad, návodů a informací pro začátečníky, budou v knize uvedeny především vynikající nenáročné „minutkové recepty“, které zcela odpovídají dnešnímu uspěchanému životnímu stylu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.