Number of the records: 1  

QUADRAGESIMA SANCTA,

  1. QUADRAGESIMA SANCTA,

    book


     Hevenesi, Gábor, 1656-1715 - Author
    VIENNAE AUSTRIAE : Typis Francisci Andreae Kirchberger, Universit. Typographi, [1745] - [16], 446 s. ; 12°
      Kirchberger, Franz Andreas, - Printer
    Call numberSC 774
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 774   

    Title statementQUADRAGESIMA SANCTA, / AUTHORE R.P. Gabriele Hevenesi, E Societate JESU IN XENIUM OBLATA MAJORI SODALITATI B. MARIAE V. GLORIOSE IN COELOS ASSUMPTAE E Quatuor Inclytis Facultatibus In Caesareo, & Academico Societatis JESU Collegio Viennae. Anno ab instaurata Salute M. D. C. C. XLV.
    Main entry-name Hevenesi, Gábor, 1656-1715 (Author)
    Issue dataVIENNAE AUSTRIAE : Typis Francisci Andreae Kirchberger, Universit. Typographi, [1745]
    Phys.des.[16], 446 s. ; 12°
    NoteImpresum pod linkou z ozdůbek. Vlysy z odůbek, na s. 1 rytý vlys a konturovaná iniciála A na ozdobném pozadí, na s. 101 oválná vinětka s IHS, ojediněle ozdůbky v záhlaví, živá záhlaví, signatury, kustody
    Ownership hist.Na titulní straně červené razítko: "Maschek"
    Poznámky k popisovanému exemplářiPoškození: chybí konec. Text chybějící strany 447 dopsán ručně na vlepeném listu. Stará sign.: SC 697
    Binding inf.Vazba celokožená z hnědé mramorované kůže na loubkových deskách, šití na 4 pravé vazy, hřbet zdobek zlaceným slepotiskem, na deskách rám ze zlacených slepotiskových ozdobných linek a v rozích zlacené ozdůbky, mramorovaná ořízka. Na hřbetu štítek s vytlačeým a zlaceným titulem. Na deskách zbytky štítku z bílého papíru. Pata hřbetu natržena, kůže na hřbetu popraskaná, rohy poškozeny, odřeno
    Another responsib. Kirchberger, Franz Andreas, činný 18. století (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryRakousko
    Languagelatina
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.