Number of the records: 1  

Červená řepa, mangold a špenát

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Briggs, Margaret - Author
    1. vyd. - Praha : Fortuna Libri, 2009 - 159 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-7321-493-7 (váz.)
     řepa červená  mangold  špenát  dietoterapie  jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 346.414
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Červená řepa, mangold a špenát
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 346.414   

    Title statementČervená řepa, mangold a špenát : nenáročná lahodná zelenina / Margaret Briggsová ; [překlad Eva Kalábová]
    Portion of titleMangold a špenát
    Špenát
    Main entry-name Briggs, Margaret (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Fortuna Libri, 2009
    Phys.des.159 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-7321-493-7 (váz.)
    National bibl. num.cnb002009269
    NotePřeloženo z angličtiny
    OriginalSlimeline - beetroot
    Subj. Headings řepa červená * mangold * špenát * dietoterapie * jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 635.112 , 635.42 , 635.41 , 613.2.03 , 641.55 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201002/contents/nkc20092009269_1.pdf
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Document kindBOOKS
    Červená řepa, mangold a špenát
    Tato zdravá nenáročná a cenově dostupná zelenina se v poslední době stala velmi oblíbeným doplňkem našeho jídelníčku. Upravuje se nejrůznějším způsobem, můžeme ji vařit, dusit či péct, ale lze ji konzumovat i syrovou. Nejznámějším pokrmem, v němž nesmí červená řepa chybět, je ruský boršč. Méně známý příbuzný červené řepy je mangold. Jeho listy se připravují podobně jako špenát. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.