Number of the records: 1
Zvěřina pro zdraví
Adámková, Věra, 1954- - Author
1. vyd. - České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, 2011 - 25 s. ; 21 cm
ISBN 978-80-7394-304-2 (brož.)
Štochlová, Jaroslava - Author
zvěřina zvěřinová jídla
informační publikace kuchařské receptyCall number C 345.204 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Zvěřina pro zdraví / Věra Adámková, Jaroslava Štochlová Main entry-name Adámková, Věra, 1954- (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, 2011 Phys.des. 25 s. ; 21 cm ISBN 978-80-7394-304-2 (brož.) National bibl. num. cnb002236913 Note 500 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Another responsib. Štochlová, Jaroslava (Author)
Subj. Headings zvěřina * zvěřinová jídla Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.55 , 641.55:637.55 , (036) , (083.12) Country Česko Language čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/201111/contents/nkc20112236913_1.pdf Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1