Number of the records: 1  

Pekárnománie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hrevušová, Radka - Author
    České Budějovice : Dona, 2011 - 180 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7322-145-4
      Trhoňová, Iva - Author
     chléb  pečivo  pečení  domácí pekárny
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 344.419
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 13.09.2024)C 344.419   
    Lidická ( region )jen prezenčněC 344.419 P   

    Údaje o názvuPekárnománie : kompletní průvodce pečením nejen v domácí pekárně-- / Radka Hrevušová, Iva Trhoňová ; fotografie Vladimír Doležal
    Část názvuKompletní průvodce pečením nejen v domácí pekárně--
    Záhlaví-jméno Hrevušová, Radka (Autor)
    Vyd.údajeČeské Budějovice : Dona, 2011
    Fyz.popis180 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-7322-145-4
    Číslo nár. bibl.cnb002218718
    Dal.odpovědnost Trhoňová, Iva (Autor)
    Předmět.hesla chléb * pečivo * pečení * domácí pekárny
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 664.661/.664 , 664.6 , 641.526.2 , 641.544.3 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařka nabízí poprvé publikované originální české a ověřené recepty, připravené pouze z českých surovin a pro české chuťové buňky. Není návodem k používání domácí pekárny, ale inspirací k jejímu využití. V pekárně nemusíme péct jen klasický chleba, nebo jí využívat na přípravu kynutého těsta. Tato šikovná věcička umí i uvařit krupicovou kaši, pudink, připravit marmeládu, zapéct těstoviny nebo francouzské brambory, upéct šťavnatou sekanou a třeba i kousky kuřete. Kniha dává nahlédnout i do oblasti pecí na pečení klasického chleba. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.