Number of the records: 1
Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb
Vejsada, Pavel, 1980- - Author
V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] - 25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm
ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.)
Edice metodik. Technologická řada ;
Vácha, František, - Author
sladkovodní ryby rybí maso senzorická analýza
metodické příručkyCall number C 342.405 Umístění Title statement Senzorické hodnocení masa sladkovodních ryb / P. Vejsada, F. Vácha Main entry-name Vejsada, Pavel, 1980- (Author) Issue data V Českých Budějovicích : Jihočeská univerzita, Fakulta rybářství a ochrany vod, [2011] Phys.des. 25 s. : il. (převážně barev.) ; 21 cm ISBN 978-80-87437-10-0 (brož.) National bibl. num. cnb002175025 Ser.statement/add.entry Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod. Metodiky. Technologická řada ; 104 Note 200 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie Another responsib. Vácha, František, 1946- (Author)
Subj. Headings sladkovodní ryby * rybí maso * senzorická analýza Form, Genre metodické příručky Conspect 639.2/.6 - Rybářství UDC 639.21 , 637.56 , 543.92 , (072) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1