Number of the records: 1
Aihara, Herman, 1920-1998 - Author
Olomouc : Anag, c2010 - 199 s. : il.
ISBN 978-80-7263-543-6
makrobiotika nutriční hodnota potravin
příručkyCall number C 338.241 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Title statement Základy makrobiotiky / Herman Aihara ; redigoval Carl Ferré Main entry-name Aihara, Herman, 1920-1998 (Author) Issue data Olomouc : Anag, c2010 Phys.des. 199 s. : il. ISBN 978-80-7263-543-6 National bibl. num. cnb002091301 Original Basic macrobiotics Subj. Headings makrobiotika * nutriční hodnota potravin Form, Genre příručky Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 641.1 , 613.261 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa Document kind BOOKS Kniha Základy makrobiotiky je určena všem, kteří by se chtěli o makrobiotice dozvědět základní informace. Autor Herman Aihara nabízí pohled na zdraví a nemoc z hlediska makrobiotiky, zabývá se zdrojem živin a potravinami vhodnými pro makrobiotickou stravu. V knize Základy makrobiotiky nechybí ani pojednání o historii makrobiotiky a teorii JIN a JANG. Autor také poradí, jak s makrobiotikou správně začít a jak poznat, že je člověk vyvážený. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1