Number of the records: 1  

Základní principy výroby tavených sýrů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Buňka, František, 1978- - Author
    Vyd. 1. - Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009 - 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN 978-80-7375-336-8 (brož.)
    Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis = Folia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně : edice původních vědeckých prací a monografií,
      Buňková, Leona, - Author   Kráčmar, Stanislav, - Author
     tavené sýry  výroba potravin
     monografie
    Call numberC 337.028
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Základní principy výroby tavených sýrů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 337.028   

    Title statementZákladní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie / František Buňka, Leona Buňková, Stanislav Kráčmar
    Par.titleBasic principles of processed cheese production
    Cover TitleFolia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
    Added title page titleFolia Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně
    Main entry-name Buňka, František, 1978- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
    Phys.des.70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-7375-336-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb002009808
    Edition Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis ; roč. 2, č. 6, 2009
    Note200 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Language noteAnglická resumé
    Another responsib. Buňková, Leona, 1974- (Author)
    Kráčmar, Stanislav, 1948- (Author)
    Subj. Headings tavené sýry * výroba potravin
    Form, Genre monografie
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.358 , 663/664 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    Základní principy výroby tavených sýrů
    Základní principy výroby tavených sýrů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.