Number of the records: 1  

Francouzské hodokvasy, aneb, Dobrodružství s nožem, vidličkou a vývrtkou

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mayle, Peter, 1939-2018 - Author
    2. vyd., V Olympii 1. - Praha : Olympia, 2009 - 203 s.
    ISBN 978-80-7376-163-9 (brož.)
      Mrlík, Jan, - Translator
     gastronomie  zvyky a obyčeje
     črty
    Call numberC 336.486
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Francouzské hodokvasy, aneb, Dobrodružství s nožem, vidličkou a vývrtkou
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 336.486   

    Title statementFrancouzské hodokvasy, aneb, Dobrodružství s nožem, vidličkou a vývrtkou / Peter Mayle ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Mrlík]
    Portion of titleDobrodružství s nožem, vidličkou a vývrtkou
    Main entry-name Mayle, Peter, 1939-2018 (Author)
    Edition statement2. vyd., V Olympii 1.
    Issue dataPraha : Olympia, 2009
    Phys.des.203 s.
    ISBN978-80-7376-163-9 (brož.)
    National bibl. num.cnb001966630
    OriginalFrench lessons, adventures with knife, fork and corkscrew
    Another responsib. Mrlík, Jan, 1953- (Translator)
    Subj. Headings gastronomie - Francie * zvyky a obyčeje - Francie
    Form, Genre črty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 39 , (44) , 641/642 , (0:82-4)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Francouzské hodokvasy, aneb, Dobrodružství s nožem, vidličkou a vývrtkou
    Peter Mayle, vyzbrojen vidličkou, nožem a vývrtkou, nás tentokrát zavede do všech koutů Francie a podělí se s námi o potěšení, které může francouzský stůl nabídnout. Navštívíme s ním maličké restaurace i divy zmiňované v Michelinově průvodci. Prožijeme La Foire aux Escargots v Martigny-les-Bains, což je celý víkend zasvěcený skromným, leč obdivovaným hlemýžďům. Staneme se diváky závodu Marathon du Médoc, při němž účastníci běží napříč velkými vinicemi v Bordeaux a osvěžují se na trase skvělým červeným vínem. Budeme obdivovat dokonalá kuřata, jaká lze najít pouze na trhu v Bourg-en-Bresse, poučíme se, který z francouzských sýrů má nejsilnější odér, budeme svědky diskuze o tajemství postupu, jak vytvořit dokonalou omeletu, a cestou pochytíme několik skvělých receptů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.