Number of the records: 1  

Domácí chléb a jiné pečivo

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Decaux, Cécile - Author
    Vyd. 1. - Brno : Computer Press, 2009 - 127 s. : il.
    ISBN 978-80-251-2498-7 (váz.)
      Decaux, Guillaume, - Photographer - Illustrator
     chléb  pečivo
     kuchařské recepty
    Call numberC 335.337
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Domácí chléb a jiné pečivo
    BranchPlaceInfoSignature
    Čtyři Dvory nedostupnýC 335.337 ČD   

    Title statementDomácí chléb a jiné pečivo / texty Cécile Decauxová ; fotografie a ilustrace: Guillaume Decaux ; [překlad Barbora Antonová]
    Main entry-name Decaux, Cécile (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Computer Press, 2009
    Phys.des.127 s. : il.
    ISBN978-80-251-2498-7 (váz.)
    National bibl. num.cnb001967540
    NoteObsahuje slovníček. Přeloženo z francouzštiny
    OriginalAtelier pain
    Another responsib. Decaux, Guillaume, 1966- (Photographer) (Illustrator)
    Subj. Headings chléb * pečivo
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85:664.6 , 641.85:664.661 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Domácí chléb a jiné pečivo
    Domácí chléb a jiné pečivo - Cécille Decaux, Guillaume Decaux. Kniha plná praktických rad a spousty lahodných receptů pro každého, kdo chce začít používat domácí pekárnu. Seznamí vás s možnými ingrediencemi, pomůckami, vlastnostmi domácí pekárny. Naleznete zde také praktické tipy, aby se vám pečení co nejlépe dařilo. Kniha obsahuje nápadité recepty na chleby, bagety, celozrnné či sladké pečivo, recepty z jiných zemí, a recepty na dobrůtky, které byste od domácí pekárny ani nečekali. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.