Number of the records: 1  

Peníze, energie a potraviny pod kontrolou

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    Praha : Pražský institut pro globální politiku - Glopolis, 2009 - 48 s. ; 30 cm
    ISBN 978-80-254-4184-8 (brož.)
      Balajová, Kristýna, - Author
     předsednictví v Radě Evropské unie  globální problémy  chudoba
     studie
    Call numberB 49.604
    Umístění 341 - Mezinárodní právo
    Peníze, energie a potraviny pod kontrolou
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníB 49.604   

    Title statementPeníze, energie a potraviny pod kontrolou : odpovědi českého předsednictví EU na globální krize a chudobu / [Kristýna Balajová ... et al.]
    Portion of titleOdpovědi českého předsednictví EU na globální krize a chudobu
    Issue dataPraha : Pražský institut pro globální politiku - Glopolis, 2009
    Phys.des.48 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-254-4184-8 (brož.)
    National bibl. num.cnb001861789
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Another responsib. Balajová, Kristýna, 1981- (Author)
    Subj. Headings předsednictví v Radě Evropské unie - Česko * globální problémy - země Evropské unie * chudoba - země Evropské unie
    Form, Genre studie
    Conspect341 - Mezinárodní právo
    UDC 364.662 , (4) , 316.423 , (437.3) , 341.171:328.131 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru341 - Mezinárodní právo
    Document kindBOOKS
    Peníze, energie a potraviny pod kontrolou
    V dobách krize nejvíce trpí chudí. Kumulativní dopady finanční krize, globálního ekonomického poklesu, změnklimatu, energetické a potravinové krize a prohlubující se chudoby zpochybňují ekonomický model a politikyuplynulého čtvrtstoletí. Několikanásobná světová krize nabízí příležitost k přechodu ke stabilnějším, udržitelnějšíma spravedlivějším ekonomikám. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.