Number of the records: 1
Houby v kuchyni
Chaloupka, Vladimír, 1928- - Author
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2009 - 255 s., [24] s. obr. příl.
ISBN 978-80-249-1202-8 (váz.)
houbová jídla
kuchařské receptyCall number C 334.943 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Houby v kuchyni / Vladimír Chaloupka Main entry-name Chaloupka, Vladimír, 1928- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 2009 Phys.des. 255 s., [24] s. obr. příl. ISBN 978-80-249-1202-8 (váz.) National bibl. num. cnb001859589 Note Obsahuje rejstřík Subj. Headings houbová jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:582.284 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Suchohřiby, křemenáče, čirůvky májovky, pečárky, holubinky, pýchavka obecná, penízovka sametová, špičky, lanýže – to jsou skutečné lahůdky pro studenou i teplou kuchyni. Z hub vykouzlíme výtečnou polévku, aromatickou omáčku, neobvyklý předkrm či syté hlavní jídlo. U smaženice oceníme směs hřibovitých a lupenatých hub, na řízek v trojobalu zvolíme klobouky bedel, pečárek nebo žampionů, zcela výjimečná je koprová omáčka s liškami… Houby můžeme sbírat téměř po celý rok, a pokud dodržujeme správné zásady jejich kuchyňské úpravy a servírování, pak jsou na talíři chutnou odměnou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1