Number of the records: 1
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení
Cupáková, Šárka - Author
Vyd. 1. - Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008 - 55 s. : il.
ISBN 978-80-7305-043-6 (brož.)
Dušková, Marta, - Author Karpíšková, Renáta, - Author
potravinářská mikrobiologie obecná mikrobiologie
praktická cvičení učebnice vysokých školCall number S 32.795/1 Umístění Title statement Mikrobiologie potravin - praktická cvičení. I., Obecná mikrobiologie / Cupáková Šárka, Dušková Marta, Karpíšková Renáta Portion of title Obecná mikrobiologie Main entry-name Cupáková, Šárka (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2008 Phys.des. 55 s. : il. ISBN 978-80-7305-043-6 (brož.) National bibl. num. cnb001833647 Note Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka Another responsib. Dušková, Marta, 1980- (Author)
Karpíšková, Renáta, 1956- (Author)
Another responsib. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka (Other)
Subj. Headings potravinářská mikrobiologie * obecná mikrobiologie Form, Genre praktická cvičení * učebnice vysokých škol Conspect 579 - Mikrobiologie 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 579.2 , 579.67 , (075.8) , (076.5) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Tato publikace je určená lidem (zejm. studentům), kteří se s mikrobiologií setkávají poprvé. Seznamuje nás s úplnými základy tohoto oboru. Obsahem je obecná mikrobiologie, jak vypadá laboratoř a její vybavení, problematika kultivace mikroorganismů, jejich morfologie a biologické vlastnosti a také metody používané při konfirmaci či tipyzaci bakterií. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1