Number of the records: 1  

Vybrané kapitoly z patobiochemie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Netopilová, Miloslava, 1967- - Author
    1. vyd. - Praha : Karolinum, 2008 - 253 s. : il.
    ISBN 978-80-246-1576-9
    Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
      Dršata, Jaroslav, - Author
     patologická biochemie
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 32.782/1
    Umístění
    Vybrané kapitoly z patobiochemie
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.782/1   

    Title statementVybrané kapitoly z patobiochemie. I. díl / Miroslava Netopilová, Jaroslav Dršata
    Main entry-name Netopilová, Miloslava, 1967- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Karolinum, 2008
    Phys.des.253 s. : il.
    ISBN978-80-246-1576-9
    Ser.statement/add.entry Univerzita Karlova. Učební texty
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NoteUrčeno pro studenty Farmaceutické fakulty UK
    Another responsib. Dršata, Jaroslav, 1943- (Author)
    Another responsib. Univerzita Karlova (Publisher)
    Subj. Headings patologická biochemie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 577.1:616 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Vybrané kapitoly z patobiochemie
    Učební text je určený pro posluchače Farmaceutické fakulty UK v Hradci Králové. Je koncipován jako soubor přehledných schémat, který by měl studentům umožnit přípravu na přednášky a semináře z patobiochemie a který si mohou doplňovat svými poznámkami. První díl skript Vybrané kapitoly z patobiochemie je založen na chemických strukturách látek lidského organismu - zabývá se degradací bílkovin a její poruchou, metabolismem sacharidů, pyrimidinovými sloučeninami, purinovými sloučeninami a hormony. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.