Number of the records: 1  

Základní principy bankovnictví

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Mejstřík, Michal, 1952-2021 - Author
    1. vyd. - Praha : Karolinum, 2008 - 627 s. : il. ; 23 cm + 1 CD-ROM  
    ISBN 978-80-246-1500-4 (brož.)
      Pečená, Magda, - Author   Teplý, Petr, - Author
     bankovnictví
     monografie
    Call numberC 332.856
    Umístění 336.71 - Banky
    Základní principy bankovnictví
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 332.856   

    Title statementZákladní principy bankovnictví = Basic principles of banking / Michal Mejstřík, Magda Pečená, Petr Teplý
    Par.titleBasic principles of banking
    Main entry-name Mejstřík, Michal, 1952-2021 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Karolinum, 2008
    Phys.des.627 s. : il. ; 23 cm + 1 CD-ROM
    ISBN978-80-246-1500-4 (brož.)
    National bibl. num.cnb001803230
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografie a rejstřík
    Language noteSouběžný anglický text
    Another responsib. Pečená, Magda, 1975- (Author)
    Teplý, Petr, 1977- (Author)
    Another responsib. Univerzita Karlova (Publisher)
    Subj. Headings bankovnictví
    Form, Genre monografie
    Conspect336.7 - Finance
    UDC 336.71 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština ; angličtina
    Ve volném výběru336.71 - Banky
    Document kindBOOKS
    Základní principy bankovnictví
    Publikace popisuje základní principy bankovnictví, finančních trhů a risk managementu. Jedná se o unikátní dvojjazyčnou česko-anglickou učebnici určenou primárně pro posluchače Institutu ekonomických studií Fakulty sociálních věd UK v Praze. Publikace vychází z teoretických základů bankovnictví, které aplikuje na současnou praxi v České republice i ve světě. Přestože jde o vysokoškolskou učebnici, je psána srozumitelným jazykem, a tudíž vhodná pro odbornou i širokou veřejnost. Její součástí je CD s celou řadou praktických příkladů. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalog
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.