Number of the records: 1
Metz, Reinhold - Author
Vyd. 1. - Praha : Europa-Sobotáles, 2008 - 606 s. : il. ; 25 cm
ISBN 978-80-86706-18-4
Grüner, Hermann - Author Kessler, Thomas - Author
stolničení číšnictví pohostinská zařízení
příručkyCall number C 330.644 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Title statement Restaurace a host : základní odborné vědomosti, restaurace, hotel, kuchyně / Reinhold Metz, Hermann Grüner a Thomas Kessler ; [z německého originálu ... přeložily Alena Formanová a Zdeňka Žmudová] Main entry-name Metz, Reinhold (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Europa-Sobotáles, 2008 Phys.des. 606 s. : il. ; 25 cm ISBN 978-80-86706-18-4 National bibl. num. cnb001807489 Note Obsahuje rejstřík Original Restaurant und Gast Another responsib. Grüner, Hermann (Author)
Kessler, Thomas (Author)
Subj. Headings stolničení * číšnictví * pohostinská zařízení Form, Genre příručky Conspect 64 - Domácí hospodářství UDC 640.43/.46 , 642.63 , 642.6/.7 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Document kind BOOKS Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snazšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1