Number of the records: 1  

Restaurace a host

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Metz, Reinhold - Author
    Vyd. 1. - Praha : Europa-Sobotáles, 2008 - 606 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-86706-18-4
      Grüner, Hermann - Author   Kessler, Thomas - Author
     stolničení  číšnictví  pohostinská zařízení
     příručky
    Call numberC 330.644
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Restaurace a host
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 330.644   

    Title statementRestaurace a host : základní odborné vědomosti, restaurace, hotel, kuchyně / Reinhold Metz, Hermann Grüner a Thomas Kessler ; [z německého originálu ... přeložily Alena Formanová a Zdeňka Žmudová]
    Main entry-name Metz, Reinhold (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPraha : Europa-Sobotáles, 2008
    Phys.des.606 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-86706-18-4
    National bibl. num.cnb001807489
    NoteObsahuje rejstřík
    OriginalRestaurant und Gast
    Another responsib. Grüner, Hermann (Author)
    Kessler, Thomas (Author)
    Subj. Headings stolničení * číšnictví * pohostinská zařízení
    Form, Genre příručky
    Conspect64 - Domácí hospodářství
    UDC 640.43/.46 , 642.63 , 642.6/.7 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Document kindBOOKS
    Restaurace a host
    Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí.Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odborných souvislostí a plánování jednotlivých pracovních postupů. Praktické příklady pak ukazují, jak jednat s hosty a jaké metody vedou k rychlým obchodním úspěchům.Množství barevných ilustrací přispívá k snazšímu pochopení výkladu a rychlému osvojení si potřebných vědomostí. Obsah knihy je upraven a doplněn tak, aby vyhovoval potřebám českých uživatelů, takže příručka slibuje stát se vyhledávanou a nepostradatelnou pomůckou nejen při výuce na školách, ale i u mladších pracovníků v restaurační praxi. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.