Number of the records: 1
1. vyd. - Praha : Grada, 2008 - 80 s. : barev. il. ; 20 cm
ISBN 978-80-247-2569-7
zapékaná jídla
kuchařské receptyCall number C 330.436 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Zapékání : 61 osvědčených receptů / [přeložila Zdenka Svěráková] Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Grada, 2008 Phys.des. 80 s. : barev. il. ; 20 cm ISBN 978-80-247-2569-7 National bibl. num. cnb001796154 Note Přeloženo z němčiny Original Gratins Subj. Headings zapékaná jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.526.6 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hruškami. Poznáte, co všechno lze použít při přípravě zapékaných jídel: sépie, garnáty, řadu sýrů měkkých i tvrdých a snad všechny druhy zeleniny a ovoce, které jsou běžně na trhu. A co takhle dát krůtí nákyp s brokolicí a mandlemi, květákový nákyp s klobáskami nebo perníkové suflé? v této knize si opravdu najdou své milovníci masa a uzenin i zapřísáhlí vegetariáni, ti, co dávají přednost rybám, i ti, kteří jsou spíše na sladké. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1