Number of the records: 1  

Dobrou chuť, velkoměsto

  1. book

    book


    Praha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007 - 465 s. : il., faksim. ; 21 cm
    ISBN 978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.), ISBN 978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) :
      Fejtová, Olga, - Editor   Ledvinka, Václav, - Editor   Pešek, Jiří, - Editor
    15.-20. století
     gastronomie  gastronomie  potravinářský průmysl  potravinářský průmysl  města
     sborníky konferencí
    Call numberČC 533/2007-25
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( centrální sklad )jen prezenčněČC 533/2007-25   

    Title statementDobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek
    Portion of title23. vědecká konference Archivu hlavního města Prahy
    Vědecká konference Archivu hlavního města Prahy
    Main entry-action Dobrou chuť, velkoměsto (2004 : Praha, Česko)
    Issue dataPraha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007
    Phys.des.465 s. : il., faksim. ; 21 cm
    Year, No.rok 2007
    ISBN978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.)
    978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) : Kč 189,00
    National bibl. num.cnb001760335
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy
    Language noteČást. německý, polský a slovenský text, německá resumé
    NoteMonografické číslo seriálu: Documenta Pragensia ; 25 (2007)
    Another responsib. Fejtová, Olga, 1962- (Editor)
    Ledvinka, Václav, 1947- (Editor)
    Pešek, Jiří, 1954- (Editor)
    Another responsib. Archiv hlavního města Prahy
    Univerzita Karlova. Institut mezinárodních studií
    Monografické č. seriálu Documenta Pragensia. 21 (2002)
    Subj. Headings 15.-20. století * gastronomie - Česko - 15.-20. století * gastronomie - Evropa střední - 15.-20. století * potravinářský průmysl - Česko - 15.-20. století * potravinářský průmysl - Evropa střední - 15.-20. století * města - Evropa střední - 15.-20. století
    Form, Genre sborníky konferencí
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 663/664 , 352 , (437.3) , (4-191.2) , (062.534)
    CountryČesko
    Languagečeština ; němčina ; polština ; slovenština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Monografické č. seriálu Documenta Pragensia. 21 (2002)
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.