Number of the records: 1  

Kritika založení galileovské vědy v Husserlově "Krizi evropských věd a transcendentální fenomenologii"

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Grygar, Filip, 1970- - Author
    Červený Kostelec : Pavel Mervart, 2005 - 268 s. ; 17 cm
    ISBN 80-86818-06-3 (Pavel Mervart : brož.)
    Amfibios ;
     Husserl, Edmund, 1859-1938
     věda  filozofie vědy  fenomenologie
     studie
    Call numberC 329.022
    Umístění
    Kritika založení galileovské vědy v Husserlově "Krizi evropských věd a transcendentální fenomenologii"
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )vypůjčeno (do 30.10.2024)C 329.022   

    Title statementKritika založení galileovské vědy v Husserlově "Krizi evropských věd a transcendentální fenomenologii" / Filip Grygar
    Main entry-name Grygar, Filip, 1970- (Author)
    Issue dataČervený Kostelec : Pavel Mervart, 2005
    Phys.des.268 s. ; 17 cm
    ISBN80-86818-06-3 (Pavel Mervart : brož.)
    National bibl. num.cnb001499487
    Edition Amfibios ; sv. 1
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Language noteAnglické resumé
    Another responsib. Univerzita Karlova. Katedra filozofie a dějin přírodních věd (Other)
    Subj. Headings Husserl, Edmund, 1859-1938 * věda - 16.-20. století * filozofie vědy - 20. století * fenomenologie - Německo - 20. století
    Form, Genre studie
    Conspect165 - Teorie poznání. Epistemologie
    UDC 001 , 001.11 , 165.62 , (430) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kritika založení galileovské vědy v Husserlově "Krizi evropských věd a transcendentální fenomenologii"
    Záměrem předkládané publiakce je uvést čtenáře do myšlení filozofa Edmunda Husserla. Na základě vypracovaném v první části knihy autor následně zprostředkovává některé ucelené moderní kritiky Husserlových myšlenek. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.