Number of the records: 1  

Vaříme zdravě při revmatizmu

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Bohlmann, Friedrich - Author
    České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, 2007 - 128 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7236-537-1 (brož.)
      Keyßer, Gernot, - Other
     revmatické nemoci  dietoterapie  dietní jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 328.541
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Vaříme zdravě při revmatizmu
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 328.541   

    Title statementVaříme zdravě při revmatizmu : 100 chutných receptů pro větší požitek ze života / Friedrich Bohlmann ; vědecká konzultace Gernot Keysser ; [přeložila Zuzana Schönová]
    Main entry-name Bohlmann, Friedrich (Author)
    Edition statementČeské vyd. 1.
    Issue dataPraha : Jan Vašut, 2007
    Phys.des.128 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-7236-537-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb001762907
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalGesund essen bei Rheuma
    Another responsib. Keyßer, Gernot, 1963- (Other)
    Subj. Headings revmatické nemoci * dietoterapie * dietní jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.563 , 615.874.2 , 616-002.77 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Document kindBOOKS
    Vaříme zdravě při revmatizmu
    Autor vysvětluje příčiny a projevy revmatismu i jak této nemoci čelit. Nabádá ke zdravějšímu způsobu života, ke snížení nadváhy, doporučuje vitaminy a minerální látky, dostatek zeleniny a ovoce, nízkotučné potraviny atd. Recepty na přípravu salátů, pomazánek, polévek, zeleninových, masitých a rybích jídel, dezertů a pečiva obsahují látky posilující kosti. U každého je uvedena výživná hodnota jedné porce. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.