Number of the records: 1  

Knedlíky na tisíc způsobů

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Tomčík, Vladimír, 1950- - Author
    1. vyd. - Bratislava : Perfekt, 2007 - 240 s. : il. (převážně barev.)
    ISBN 978-80-8046-369-4 (brož.)
     knedlíky
     kuchařské recepty
    Call numberB 48.065
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Knedlíky na tisíc způsobů
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 48.065   

    Title statementKnedlíky na tisíc způsobů : knedlíky do polévek, jako hlavní jídla z masa, ryb a sýrů, knedlíky houbové, a též sladké nebo jako chutné přílohy / Vladimír Tomčík ; [fotografie Peter Záhradník ; překlad Dagmar Lieblová]
    Main entry-name Tomčík, Vladimír, 1950- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataBratislava : Perfekt, 2007
    Phys.des.240 s. : il. (převážně barev.)
    ISBN978-80-8046-369-4 (brož.)
    NotePřeloženo ze slovenštiny?
    Subj. Headings knedlíky
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.81 , (083.12)
    CountrySlovensko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Knedlíky na tisíc způsobů
    Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem svátečním a rafinovaným. Knedlík může být slaný i sladký, může být hlavním jídlem, přílohou, přísadou do polévky i moučníkem. Podává se samostatně i s přílohami, vaří se, smaží, peče a můžeme ho konzumovat teplý i studený. Exkluzivně ilustrovaná kuchařská kniha přináší nejen vynikající recepty na přípravu knedlíků, a je tedy bohatou inspirací pro všední i sváteční stůl, ale svým bohatým obrazovým doprovodem také zalahodí oku a podráždí chuťové pohárky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.